top of page

Παρουσίαση των εργασιών των μαθητών μας κατά την επίσκεψη των εταίρων μας στο σχολείο μας!

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης των εταίρων του προγράμματος Erasmus+, "M.O.T.H.E.R." στο σχολείο μας, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄τάξης παρουσίασαν την κωμωδία του Αριστοφάνη "Ειρήνη" !



Στο πλαίσιο της επίσκεψης των εταίρων του προγράμματος Erasmus+, "M.O.T.H.E.R." στο σχολείο μας, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β1΄τάξης παρουσίασαν ένα από τα πιο χαρακτηριστικά έθιμα της πρώτης Μαρτίου, τα "χελιδονίσματα" , όπου τα παιδιά συνήθιζαν να γυρίζουν το πρωί της ημέρας αυτής από σπίτι σε σπίτι, κρατώντας ένα ξύλινο ομοίωμα χελιδονιού και να τραγουδούν τον ερχομό της Άνοιξης και την επιστροφή των χελιδονιών.



Στο πλαίσιο της επίσκεψης των εταίρων του προγράμματος Erasmus+, "M.O.T.H.E.R." στο σχολείο μας, οι μαθήτριες της Ε΄ και της Στ΄τάξης χόρεψαν και τραγούδησαν το τραγούδι "Εννιά κορίτσια".





Στο πλαίσιο της επίσκεψης των εταίρων του προγράμματος Erasmus+, "M.O.T.H.E.R." στο σχολείο μας, μαθητές και μαθήτριες της Ε΄και της Στ΄τάξης παρουσίασαν το σχολείο μας, τις εννέα μούσες, καθώς και τις μούσες Ερατώ και Τερψιχόρη.







bottom of page