top of page

Ανακοίνωση Δήμου Διονύσου: Κλειστά θα παραμείνουν την Τρίτη 7/2 όλα τα Σχολεία και οι Βρεφονηπιακοί




Στο πλαίσιο της κακοκαιρίας «BARBARA», που συνεχίζεται με χιονοπτώσεις, χαμηλές θερμοκρασίες και παγετό, το απόγευμα της Δευτέρας 6/2 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Περιφερειάρχη Γ.Πατούλη και των Δημάρχων της Αττικής, συμπεριλαμβανομένου του Δημάρχου Διονύσου Γ. Καλαφατέλη, με βασικό θέμα τη λήψη απόφασης για τη λειτουργία ή μη των σχολείων.

Σε ότι αφορά το Δήμο Διονύσου και δεδομένου ότι σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις των μετεωρολόγων από το βράδυ της Δευτέρας 6/2 έως και τις πρωινές ώρες της Τρίτης 7/2 αναμένεται νέα επιδείνωση του καιρού, με ένα τρίτο κύμα χιονοπτώσεων και παγετού στο οδικό δίκτυο, αποφασίστηκε όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) καθώς και το Δημόσιο ΙΕΚ την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023 να παραμείνουν κλειστά. Κλειστοί επίσης θα παραμείνουν, με απόφαση του Δημάρχου Διονύσου, οι δημοτικοί και ιδιωτικοί Βρεφονηπιακοί Σταθμοί που λειτουργούν στο Δήμο.

Ενημερώνουμε επίσης ότι αύριο θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου το έντυπο «Βεβαίωση Αδυναμίας Μετακίνησης» για την Τρίτη 7/2, για όσους επιθυμούν να την εκτυπώσουν ηλεκτρονικά για κάθε νόμιμη χρήση.

Ο Δήμος Διονύσου συνεχίζει ασταμάτητα τους καθαρισμούς και τη ρίψη αλατιού σε όλο το οδικό δίκτυο, πρωτεύον και δευτερεύον, σε μια προσπάθεια να διατηρήσει ανοιχτή την κυκλοφορία των οχημάτων, με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια για διερχόμενους οδηγούς και πεζούς. Στο πλαίσιο αυτό παρακαλούμε όλους τους δημότες για τις επόμενες ώρες, που θα είναι σε εξέλιξη η κακοκαιρία, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών και του ισχυρού παγετού.

Για οποιαδήποτε έκτακτο συμβάν μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο 213 2030600 (εσωτερικό 4) ή με το κινητό τηλέφωνο 693 0071688.

Σε αυτή την κακοκαιρία οπλιζόμαστε με υπομονή, συνεργασία και αλληλεγγύη και παραμένουμε ο ένας δίπλα στον άλλο μέχρι να περάσουν τα δύσκολα!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζόμενους και εθελοντές που είναι καθημερινά στο δρόμο για όλους τους δημότες, σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες.

Ο Δήμος Διονύσου, προσωπικό, εθελοντές και αιρετοί, είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη.

bottom of page